Prodej stavební parcely 803 m², Záryby

5 701 300 Kč

včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Bydlení v malebném Polabí uprostřed panenské přírody v domě, který si postavíte podle Vašich představ. Tohle přesně nabízí pozemek v obci Záryby - Martinov v okrese Praha-východ.

Pozemek je situovaný v klidné části obce a jeho rozloha je 803 m2, parcelní číslo 917/17. Podle územního plánu lze zastavit maximálně 30% stavebního pozemku. Lze zde postavit rodinný dům s 1NP + obytné podkroví, případně 2NP s nízkou střechou. Aktuálně probíhá výstavba inženýrských sítí - vodovod, tlaková kanalizace splašková, dešťová kanalizace gravitační - vsakovací, NN kabelové rozvody elektřiny, telekomunikační kabelové vedení, veřejné osvětlení, plynovod. Kolaudace sítí je plánovaná na druhou polovinu roku 2023. K pozemku povede dlážděná příjezdová cesta.

Úrodné Polabí je známé svým celoročním hezkým počasím. V Zárybech je několik pamětihodností - Kaplička svaté Anny, památkově chráněná základní škola, Zvonička Záryby, Lípa u mateřské školky - památný strom. Obcí protéká řeka Labe, která je lemovaná cyklostezkou, ideální místo na trávení Vašich sportovních aktivit. Po stezce se dostanete až do lázeňského města Poděbrady. Bývalý lom Martinovská skála je jedno z nejhezčích míst obce na víkendové procházky přírodou. Také je zde základní škola, mateřská škola, potraviny, Hostinec na Hřišti, Sokolovna Záryby, Statek Záryby, fotbalové a tenisové hřiště. V příjemných jarních a letních dnech oceníte posezení v Beach Baru U Paula a sladké osvěžení ve stánku Točená zmrzka u Rotvíka s výhledem na řeku Labe.

Záryby se nachází přibližně 22 kilometrů od centra Prahy, 6 kilometrů od Brandýse nad Labem - Starou Boleslaví a 4 kilometry od Kostelce nad Labem, kde najdete veškerou občanskou vybavenost.

Pojďte si postavit Váš sen. Moc ráda Vám zodpovím další technické informace o pozemku.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Kabelová TV, Plyn
Příjezdy Beton, Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti 14433300
Plocha pozemku 803 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost